Sommerleir 2020


Sted: Fagerhøi

 

Korona gjør at vi dessverre ikke kan dra til Kandersteg i år, men vi skal på sommerleir på fjellet! Nærmere bestemt Gudbrandsdalen Leirskole (Fagerhøi). Vi slår leir like ved leirskolen.

Leiren blir sammen med Ryggespeiderne, Marianne som er gruppeleder i Rygge har jobbet på Fagerhøi tidligere og er kjent med området og aktivitetene.

Vi skal sykle, klatre, padle og øve på orientering. Det blir også en overnatting på haik utenfor leiren. Det er et helt nydelig område med snilt terreng over tregrensa.

Vi blir  60-70 speidere til sammen.

Avreise lørdag 1.august.

Hjemreise lørdag 8.august.

Pris: 3500,-  Dette inkluderer alt utenom egne lommepenger til kiosk. Prisen kan gå ned hvis vi får bruke 1 buss, med gjeldene korona-regler ser det ut til at vi må kjøre 2 halvfulle busser....

Pakkelister og detaljer kommer vi tilbake til!

Vi regner at alle som er påmeldt Kandersteg er påmeldt denne leiren og forskuddet som allerede er innbetalt ansees da som første avdrag på leirkontigenten. Hvis noen mot formodning ikke blir med selvom de var påmeldt Kandersteg må vi ha beskjed innen 30.06. Hvis noen av de få som ikke meldte seg på Kandersteg nå vil bli med på leir likevel så er påmeldingen åpen frem til 30.06.