Troppstur


Sted: Granerud skytebane - Gaupesteinsmarka

 

OBS: Er du syk eller føler deg litt syk så må du holde deg hjemme

Årets beste tur! Dette er turen hvor vi gjerne får utfordret oss med temperaturer ned mot 0 grader og om vi er riktig heldige så får vi også nedbør. Så her får vi gjerne mye tid inni huken sammen med patruljen og vist at vi klarer å kose oss selvom det ikke lenger er sol og sommer :-) 

Oppmøte lørdag kl 12, Granerud skytebane, hvis en samkjører flere i en bil er det anbefalt å bruke munnbind i bilen.

Det er avklart med smittevernansvarlig i Ås kommune at vi kan dra på tur, men vi gjør noen tiltak. Vi holder litt avstand når vi går inn til leirstedet. Vi får lov til å gå sammen som en gruppe, men vi forsøker å holde 1m avstand hele tiden. Spesielt viktig å tenke på når vi stopper opp for pauser. 

På leirstedet så holder vi oss i vår egen huk. Hvis noen patruljer er veldig få så slår vi de sammen med en annen patrulje for å dele huk. Så denne gangen kan vi ikke oppholde oss i andre sine huker. Men ellers kan vi gjøre som vanlig på leirplassen. 

Middag anbefaler vi at er type real-turmat der det bare er å tilsette varmt vann. Da er det enkelt å unngå å dele matlagingsutstyr. Alle tar med egen mat, Peff/ass tar med kokeutstyr slik at alle kan få varmt vann. Vi har kjøpt inn primuser til alle patruljer, håper de komme før helgen. 

 Det blir felles bål, men vi holder 2m avstand rundt bålet mellom ulike patruljer/huk-lag. 

Ruta er lagt om litt i år siden det er veldig vått i skogen, turen blir litt kortere på søndagen enn tidligere, men vi får en tur innom Hjellsåstårnet på søndag så det skal bli fine opplevelser selvom vi kutter ut noen kilometer gange og et par heftige bekke(elv)forseringer. 

Patruljeutstyr:

  • Øks, sag 
  • Førstehjelpsutstyr
  • Antibac
  • Hukduk
  • Utstyr til vannkoking/matlaging

 

OBS: Er du syk eller føler deg litt syk så må du holde deg hjemme