Kandersteg


Sted: Kanderteg

 

Sommerens store høydepunkt blir speiderleir på Kandersteg. Sjekk ut https://www.kisc.ch

Kun 13 år etter den første speiderleiren på Brownsea Island ble speidersenteret Kandersteg opprettet, så her snakker vi om et speiderjenter som har mer historie enn det aller meste innen Speidern. 

Speidersenteret ligger 1200 mot i de Alpene. Aktivitetene er selvsagt rettet mot friluftsliv, men det er også en unik mulighet for å møte speidere fra mange ulike land. 

Vi skal kjøre buss, vi jobber fortsatt litt med det praktiske der. Mulig turen deles i to og vi har en overnatting på veien, men det er ikke bestemt enda. 

Dette blir en litt dyrere speiderleir, prisen er fastsatt til kroner 5.000. Men vi skal jobbe for å skaffe noen inntekter i vår med flaskepant aksjon og kakelotteri så målet er helt klart å komme ned under 4.000. 

Forhåndspåmelding innen 01.02.2020 ved å betale kroner 1.000 til gruppas kontonummer 1654.20.42889 og si ifra til din peff at du skal være med. (Merk betaling med Kandersteg og speiderens navn+patrulje) Siden vi skal kjøre buss og roverlaget også mest sannsynlig skal være med så har vi litt begrenset med plasser, viktig derfor å melde seg på innen fristen 01. feb. For å være sikret plass på denne leiren.