ØSTMARKATUR 22 SEPTEMBER

Flokken


SØKKVÅTT MEN GODT I ØSTMARKA—LØRDAG 22.09.2011

LØRDAG 22.09. SKAL VI I ØSTMARKA OG STARTER FOTTUREN FRA BYSETERMOSAN. VI GÅR GJENNOM EVENTYRLANDSKAP TIL VANGEN HVOR DET ER SERVERING, OG DER KAN VI HILSE PÅ KANINER OG HESTER. ETTER PAUSE GÅR VI TIL EN FIN BÅLPLASS, DER VI HYGGER OSS  MED BÅL OG GRILLING. DET SER UT SOM DET KAN VÆRE SØKKVÅTT I MARKA . SÅ VI KOMMER TIL Å TA HENSYN TIL STIVALG, MEN VI MÅ I ALLE FALL HA FOTTØY SOM EGNER SEG(SLAGSTØVLER ELLER LIGNENDE) Alle speidere må etter hvert forsøke å ordne seg selv for tur og pakke sekk, så bare sett i gang!!

FORBREDELSER TIL TUREN : Kledd etter været. De som har speiderskjorte/skjerf bruker disse. Godt vanntett fottøy. Sekk som kan bæres behagelig 8-10 kilometer.  Med seg – i sekken : Ekstra genser og sokker, regntøy hvis det blir regn,kopp, ca 2m tau/snor, kniv(de som har), bålmat etter behov, brødmat, et eple, drikke (maks ½ liter, drikke er tungt og bære) Litt  lommepenger er ok ettersom vi antagelig kommer innom Vangen.

Oppmøte: Frydenhaug 22.09. Kl. 10.00  Avslutning: Tilbake i Ås ca 16.00-16.30, alle kjøres hjem. 

Vi trenger noen som kan hjelpe oss med kjøring, beskjed til Akela 46401654, roselysatd@hotmail.com   INNEN FREDAG. Vi har fått med oss to peffer i fra troppen som skal være med på tur denne gangen, men er det noen foreldre som har lyst til å være med,  så er det veldig hyggelig.  

I flokken arbeider vi for å kvalifisere til en rekke merker. Turer er viktige for livet i flokken!!

 

NY OPPGRADERT TERMINLISTE VIL BLI DELT UT OG LAGT UT PÅ HJEMMESIDENE.

NB NB  IKKE MØTE 26 SEPTEMBER